2013. január 1-jétől Közös Önkormányzati Hivatal

Tisztelt Érdeklődő!

Beloiannisz Község Önkormányzata és Besnyő Község Önkormányzata megállapodott, hogy a „Magyaroroszág helyi önkormányzatairól szóló” 2011. évi CLXXXIX. törvény rendelkezésinek eleget téve közös önkormányzati hivatalt hoznak létre, illetve működtetenek a jövőben, a törvényben meghatározott feladataik ellátása érdekében. A korábban fennálló polgármesteri hivatalok 2012. december 31-i hatállyal megszűnnek, jogutódjuk a Közös Önkormányzati Hivatal.

A Közös Hivatal székhelye Besnyő településen lesz, a hivatal vezetője Dr. Bugyi Katalin jegyző asszony. Beloiannisz településen állandó kirendeltség fog működni Besnyő Közös Önkormányzati Hivatal Beloianniszi Kirendeltsége elnevezéssel. A Kirendeltség szerevezeti felépítéséről, személyi állományáról itt tájékozódhat. A kirendeltség elérhetőségeit és ügyfélfogadási rendjét ide kattintva nézheti meg.

 

Fonos megjegyezni, hogy a beloianniszi lakosoknak nem kell Besnyőre utazniuk az ügyintézés végett, az önkormányzati illetve a jegyző hatáskörébe tartozó ügyeket a kirendeltségen lehet a továbbiakban intézni. A kirendeltséget január 1-jétől vezeti és a jegyzőt távoltétében helyettesíti Kóródi-Juhász Zsolt aljegyző, Beloiannisz Község Önkormányzat korábbi jegyzője.

 

A Közös Hivatal Alpító okiratát itt megtekeninthetik.

 

Beloiannisz, 2012. december 28.

Kóródi-Juhász Zsolt jegyző

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük