Pályázat

Segítsünk együtt a mezőgazdasági gazdáknak,

azaz ingyenes információs fórum pályázati támogatások benyújtásához…

Közeledik május 18, mely a fiatal gazdák számára és a kertészeti gépek beszerzését tervező mezőgazdászoknak fontos határidő! Az érdekelteknek célszerű mielőbb és teljes körűen tájékozódni a legújabb, tervezett EU-s fejlesztési mezőgazdasági pályázatok témakörében.

Értékes szakmai segítségként, ingyenes információs fórum lehetősége nyílik az ország legkülönbözőbb részein.

A cégünk által szervezett és helyben megtartott fórum célja az, hogy az illetékes gazdák, a lehetséges pályázati támogatások elnyerése érdekében időben hozzájussanak a számukra fontos, hiteles és elengedhetetlen információkhoz. A tájékoztatót tapasztalt és képzett szakemberek tartják, akik személyre szabott formában segítenek az érintetteknek eligazodni a pályázati lehetőségek terén. A tájékoztatáson túl szakmai támogatást is tudunk nyújtani az érdeklődőknek, hogy a pályázatok az elvárásoknak megfelelő tartalmi és formai követelmények alapján kerüljenek beadásra.

A fórum megszervezése csak az Önkormányzatok támogatásával, együttműködésével valósulhat meg.

A rendezvény az adott Önkormányzat számára anyagi ráfordítással nem jár, ugyanakkor közreműködése óriási segítséget jelenthet a helyi település mezőgazdasági gazdáinak.  SEGÍTSÜNK EGYÜTT a legújabb támogatások elnyeréséhez!

 

Regisztrációs határidő: 2015 május 4.

Regisztráció itt!

Részletekért keresse kollégánkat az alábbi elérhetőségek bármelyikén:

Debreceni Judit

Tel: 061-887-23-76

E-mail: info@palyazatiakademia.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük