Téli rezsicsökkentés igénylése, akik még nem vették igénybe

Tisztelt Lakosság!

A Kormány téli rezsicsökkentés végrehajtását követően szükségessé váló további intézkedésekről szóló 1364/2018. (VII. 27.) Korm. határozata értelmében a téli rezsicsökkentésben korábban nem részesült, a vezetékes gáz vagy távfűtéstől eltérő fűtőanyagot felhasználó háztartások is egyszeri természetbeni támogatásban részesülnek a fűtési költségek viselésével összefüggésben. Ehhez a helyi önkormányzatoknak felmérést kell készíteniük azokról a háztartásokról, akik a korábbi 12.000,- Ft-os rezsicsökkentésben nem részesültek.

 

Kérem azon háztartásokat/ingatlantulajdonosokat, akik rezsicsökkentési támogatásban nem részesültek és a vezetékes gáz vagy távfűtéstől eltérő fűtőanyagot használnak (nincs gázszolgáltatóval kötött szolgáltatási szerződésük, az ingatlanra nincs bekötve a gáz), annak érdekében, hogy részesülhessenek az egyszeri rezsicsökkentési támogatásban, nyújtsák be igényüket az erre a célra létesített igénybejelentő nyomtatványon. A nyomtatványon rögzíteni szükséges az igényelt fűtőanyag fajtáját, amely később nem módosítható.

 

Mivel Önkormányzatunknak 2018. augusztus 15. napjáig adatot kell szolgáltatnia azon lakott ingatlanok számáról, amelyek fűtése nem vezetékes gázzal vagy távfűtéssel történik, kérem az érintett ingatlantulajdonosokat, hogy 2018. augusztus 14-én 16:00 óráig e-mailen (jegyzo.beloiannisz@gmail.com) telefonon (25/898-055 vagy 06-30-720-8083) vagy személyesen tegyenek bejelentést erre vonatkozóan.

 

Ezt követően a támogatás igénybevételére vonatkozó nyomtatványt az Adonyi Közös Önkormányzati Hivatal Beloianniszi Kirendeltségén (2455 Beloiannisz, Szarafisz u. 2.) kérhetik, vagy a www.beloiannisz.hu honlapról is letölthető, mely benyújtható személyesen, vagy elektronikusan a jegyzo.beloiannisz@gmail.com e-mail címre.

Benyújtási határidő: 2018. október 14. (A határidő elmulasztása jogvesztő.)

Az Igénybejelentő nyilatkozat a téli rezsicsökkentés végrehajtását követően szükségessé váló további intézkedésekről szóló 1364/2018. (VII. 27.) Korm. határozatban foglalt háztartások részére itt tölthető le.

Beloiannisz, 2018. augusztus 9.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük