Orvosi ellátás 2020.11.21-től átmenetileg

 

Kedves Betegeim!

 

Tájékoztatom Önöket, hogy bekövetkezett, ami szinte elkerülhetetlen volt a jelenlegi járványhelyzetben, hogy a háziorvosi rendelő dolgozói/ápoló, védőnő, háziorvos/ is megbetegedtek és karanténba kerültek nov. 21.-től COVID19 miatt, ennek következtében a háziorvosi rendelés, ill. a védőnői tanácsadás átmenetileg szünetelni fog bizonytalan ideig.

 

November 23.-a hétfőtől munkaidőben továbbra is mindketten elérhetőek vagyunk a szokásos telefonszámon.

 

Horváth István tel.30-9935-390,

Gábor Albertné Zsuzsa tel: 70-2184-825

 

A rendelő telefonszámát értelemszerűen ne hívják, a fenti mobil számokat használják!

 

Technikailag megoldottuk, hogy a rendelőben elérhető legtöbb szolgálatatást /pl. receptírás a felhőbe, igazolások, táppénzes papír kiadását/ a karanténból is ugyanúgy biztosítani tudjuk, mint eddig is. Adminisztratív ügyek intézéséhez hívják telefonon asszisztensemet Zsuzsát. Rendszeresen szedett gyógyszereik felíratásához kérem bátran használják az alábbi emailt:  recept.belo@gmail.com.   Az így elküldött gyógyszerlista legkésőbb másnap kiváltható a patikában.

 

Panaszok, betegség tünetek ill. gyanú esetén munkaidőben először engem hívjanak telefonon és amennyiben   elkerülhetetlen az orvos-beteg találkozás, akkor ezt dr. Bretz Ádám besnyői háziorvos fogja biztosítani.

 

Bretz Ádám háziorvos /Besnyő/ tel. 06- 20-4099-544

 

Minden hétköznap 16.00-tól másnap 7.00-ig az adonyi központi háziorvosi ügyelet hívható acut panasz esetén.

ADONY tel.:  06-25-504-522

 

Sürgős, életveszélyes állapot esetén azonnal ajánlott mentőt hívni, ezzel elkerülhetjük az időveszteséget.    MENTŐ tel.:   112

 

Ebben a rendkívüli helyzetben kérem türelmüket, megértésüket.      Továbbra is kérem Önöktől a járványügyi intézkedések szigorú betartását a COVID-19 lassításának reményében.      Vigyázzunk egymásra!

 

Tisztelettel:

dr. Horváth István

        háziorvos